logo

.

Prevodilaštvo

Prevođenje u tehničkim strukama

Nudimo usluge prevođenja na sve europske jezike, arapski, turski i kineski, kao i prevođenje s tih jezika za sve veste tekstova. Posebno smo se specijalizirali za prevođenje u tehničkim znanostima, te tako su naši klijenti tvrtke koje se bave:

·         Elektrotehnikom

·         Građevinom

·         Arhitekturom

·         Medicinom

·         Medicinskim proizvodima

Iza nas su brojni projekti u kojima smo prevodili i na hrvatski i na engleski tehničke opise, natječajnu dokumentaciju, pa i projektnu dokumentaciju (koristimo se standardnim formatima za razmjenu tehničkih podataka u 2D i 3D obliku).

Osim navedenog, ponosni smo što su iza nas i vrlo uspješni projekti prevođenja složenih tekstova pravne tematike i znanstveni radovi iz društvenih i prirodnih znanosti.

 

Prevođenje u marketingu – lokalizacija web sadržaja

Konkurencija u poslovanju se svakodnevno zaoštrava, svjetski trendovi pokazuju da su napori uloženi u marketing podjednako važni kao i oni na osiguranju kvalitete proizvoda ili usluge koja se oglašava. Zbog toga za naše klijente posebno pažljivo pripremamo tekstove koji su predmet objave putem interneta ili drugih medija.  

 

Osiguranje kvalitete

Kod svih tekstova, postupak rada je sljedeći:

1.       Izrada plana rada i podjela posla

2.       Upoznavanje s tekstom sa izradom pojmovnika

3.       Prevođenje

4.       Kontrola

Podjela posla takva je da svaki dokument obvezno pregledaju dvije osobe. Posljedica takvog načina rada jest da je prevođenje iznimno učinkovito i brzo. Rad putem pojmovnika i korištenje računala omogućuje dodatne pogodnosti u pogledu brzine i kontrole.

 

Samples.pdf

 

Projekte vode

Vesna Bolfek, prof. eng. Jezika

Tomislav Patarčić, dipl. oec.

 

Cjenik

Određivanje cijene prijevoda je iznimno složen postupak i za svaki važan projekt pojedinačno dogovaramo uvjete pod kojima izrađujemo prijevode. Priloženi cjenik je informativan.

Link na cjenik.pdf

 

 

 

 

bottom

Powered by Joomla!. Design by: download joomla templates  Valid XHTML and CSS.